Urut batin tradisional ni semakin lama semakin susah nak jumpa. Pengamal urut tradisional semakin lama semakin berkurangan

Berkesan ke Urut Batin ni?

Berkesan atau tidak adalah amat subjektif dan sukar di jawap. Ini adalah terpulang kepada individu individu untuk merasai perbezaan setelah menjalankan urutan tersebut.

Terdapat pelbagai jenis cara urutan tradisional yang di amalkan oleh tukang urut, ada cara kampung, cara moden dan juga cara dari seberang iaitu dari Indonesia yang semakin popular pada masa ini.

Keberkesanan dan keselesaan dengan cara urutan juga berbeza dari individu ke individu, mungkin anda boleh cuba 3/4 tukang urut juga cara urutan berlainan untuk menemui keserasian dan keselesaan.

Boleh Percaya Ke dengan Tukang Urut Moden ni?

Kebolehpercayaan dengan skil tukang urut juga adalah subjektif. Mungkin anda perlu bertanya lebih lanjut dengan tukang tukang urut ini dan bertanyakan tentang sijil jika ada.

Yalah, belajar mengurut ni biasanya dari nenek moyang bukannya masuk universiti, jadi amat sukar hendak menentukan tukang urut yang berkebolehan.

Kebanyakan tukang urut mempunyai senarai pelanggan tetap mereka dan anda bolehlah bertanya kepada mereka untuk dijadikan rujukan.

Ada juga tukang urut yang mempunyai premis yang cantik dan selesa dan ada juga yang akan datang ke rumah anda untuk menjalankan khidmat ini.

Kami tahu, masih ramai yang ingin mendapatkan perkhidmatan urut batin tradisional ini tapi tak tahu dimana atau siapakah yang masih lagi menawarkan perkhidmatan zaman berzaman ini.

Jangan risau, kami masih mempunyai senarai pengamal urut batin tradisional ini di bawah, list ini adalah permulaan sahaja.

List ini akan di tambah dari masa ke semasa dengan sumbangan anda harapnya.

KawasanPengamal
KajangRaden
+601132238228
KL Fadzil +60176613134
KL dan Selangor Wan +6017 9705234
SelayangSubra +60108994614
SemenanjungAzman +60147197049
Shah Alam dan KlangDin +60124711527
Sungai Buloh Raak +601120589638
Teluk IntanSham +60196143818

Jika anda tahu atau mengenali pengamal urut batin tradisional ini, sila sumbangkan dengan meninggalkan nama, no telefon dan kawasan operasi pengamal tersebut di ruangan komen di bawah.

Jadilah antara yang terawal mendapatkan tips tips kesihatan lelaki dari kami setiap minggu dengan melanggan Newsletter kami;

Shares